top of page

President: Economie groeit fors!



President Jens van Kakerken, en zijn Minister van Economie 'Teundeman' stellen dat onze economie met 34,6% is gestegen in vergelijking met vorige maand. Dit baseert hij op een intern rapport van de U-ERC (USOR Economic Research Center). De Veraignçe economie groeit volgens het U-ERC met 34,6% door de lichtelijke belastingverlaging van Kakerken IV en V, en door de stijgende vennootschapsbelasting voor grote bedrijven + het verlagen van de vennootschapsbelasting voor het MKB.

"Door onze vooruitkijkende economische maatregelen, zullen de burgers in komende termijnen welvarend en gelukkig blijven" - Teundeman, 'Minister van Economie' (PVV)

De minister stelt ook dat we ervan uit kunnen gaan dat de overheid niet gaat investeren in asielzoekers waardoor we meer voor de eigen bevolking kunnen gebruiken.


President Kakerken heeft verklaard dat onder andere de economische coöperatie tussen de Verenigde Staten, Rusland, China en de USOR een van de redenen kunnen zijn van de groei, net als de handel met het 'Deutsches Reich'.


De oppositiepartijen geloven de cijfers niet: onder andere de SP, D66 en de NSDAP zeggen dat de groei is berekend via een methode die niet kan worden vertrouwd, en ze zeggen dat de regering dit als propaganda gebruikt voor de verkiezingen van 29-2-2019, die gaan bepalen of FVD aan de macht mag blijven! Peiling hiervan komt morgen uit!

Comentários


bottom of page