top of page

Paniek bij FVD!


Forum voor Democratie is in paniek! Er is een mail uitgegaan naar Forum-leden over een eventuele nieuwe lijn ten opzichte van de Europese Unie


Jeffrey Cameron

De Webmaster van FVD, Jeffrey Cameron, heeft een mail gestuurd naar de FVD-leden, waarin hij oproept om nieuwe standpunten aan te dragen omtrent de EU en wat algemenere zaken! Zie onderstaande!

Wij hebben de President om een reactie gevraagd:

”Ik heb niets gehoord over zo‘n soort E-mail, ik denk dat het altijd goed is onze leden om hun mening te vragen, maar dit zou met goedkeuring van de partijtop moeten gebeuren” - President Jens van Kakerken (FVD)

De aanleiding van de mail lijkt het recentelijke artikel van JBNEWS, dat liet zien dat jongeren de USOR verlaten vanwege het feit dat het momenteel slechter gaat. Daarnaast zouden interne overheidsdocumenten stellen dat ze toch beter in de EU konden blijven, dit lijkt de grootste reden voor het versturen van de mail die oproept tot het aandragen van nieuwe standpunten, en zelfs heel concreet de vraag stelt:"Zou de USOR terug de Europese Unie moeten binnentreden?"


Het lijkt zeer waarschijnlijk dat dit is om meer kiezers aan te spreken, na de monsterwinst van FVD bij de laatste verkiezingen wordt het hoe langer hoe meer duidelijk dat ze de macht NIET willen verliezen, misschien omdat de eventuele opvolger van President van Kakerken dingen aan het licht brengt die het daglicht niet kunnen verdragen.


We zien al langer dat Forum aan de macht wilt blijven, hoe dan ook!

Zo heeft FVD-president Jens van Kakerken geprobeerd het parlement op te schorten zoals ook gebeurt is in het het Verenigd Koninkrijk van Boris Johnson!


Dit heeft de rechter geblokkeerd en vrijwel direct daarna was er opeens een coalitie!


de SGP bleek toch bereid om samen te werken desondanks FVD’s poging om het te dwarsbomen! De keuze voor de SGP was zeer vaag, want de tweede partij, de Conservatieve Partij USOR van oud-Koning Tommeke0604 werd hiermee uitgesloten, omdat ze 'zogenaamd' hebben gezegd dat ze geen coalitie wilden vormen.


Daarnaast heeft FVD waarschijnlijk ook geprobeerd om de verkiezingen te beïnvloeden door de verkiezingen niet te promoten op sociale media en/of discord groepen, en de poll alleen door te sturen naar de eigen kanalen!


Nieuwe schandalen!

Er gaan nu geruchten rond dat de president zou nu ook overheidsgeld te hebben verspild aan het verrijken van hemzelf, daarbij lijkt het dat de President een aantal luxe huizen heeft laten bouwen, en het verbouwen van het Binnenhof kostte ook geen prikkie, dat kwam neer op ongeveer £5.000.000, deze verbouwing was onnodig volgens de meeste partijen, maar het lijkt erop dat President van Kakerken TÉ graag een Nederlandse stijl wilde adopteren, en hiervoor de Koninklijke weg omzeilde om achter de schermen alles door te voeren om daarna te kunnen zeggen: Het is nu al gebeurd!


Naast het onnodig verbouwen heeft hij een nieuwe Minister van Bouw en Infrastructuur aangesteld die nu alle overheidsprojecten op de hak gaat nemen, deze minister kan wel eens verantwoordelijk worden voor de grootste en duurste verbouwingen en nieuwbouw ter wereld! Dit moet het Parlement zeer veel zorgen maken, omdat het allemaal geld is dat hun goed zouden moeten keuren en daar ook op afgerekend kunnen worden.


Er wordt al gesproken over grootschalige protesten.


Dit wordt vervolgd...

Comments


bottom of page