top of page

Dit is het vluchtelingenbeleid.

Updated: Nov 10, 2018


Het vluchtelingenbeleid van de kabinetten Radiator I &II, en het huidige kabinet 'Kakerken V' is nu openbaar. Waarom zo laat? Waarom stuurt de 'Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid' dit naar de pers?


Wat is het beleid?

Het beleid was dat iedereen die zich registreert als 'asielzoeker' of terug is gestuurd, of wordt doorgezonden naar andere landen, meestal: Duitsland, Frankrijk, de Russische Federatie en Venezuela. Waarom deze landen? De Minister zegt dat hun open staan voor vluchtelingen, en ze dan niet terug kunnen worden gestuurd naar de USOR Federatie


Waarom zo laat?

"Ik vind het nodig voor onze parlementaire democratie, dat het parlement kan controleren welk beleid wij hebben gevoerd" zegt Minister van Sociale Zaken (PvN). Maar waarom stuurt de 'Minister of SZW' het naar ons en niet naar de minister-president, of de Tweede Kamer? "Ik wil dat het kabinet valt, want het is een grandiose fout om te regeren met FvD (...) ik heb de minister-president niet ingelicht over dit beleid, ik denk dat hij niet eens weet wat we doen."


Wat gaat het kabinet doen? Gaan ze aftreden? Wat zeker is, is dat de PvN ministers niet allemaal blij zijn met de coalitie.

Kommentare


bottom of page