top of page

SP: President Kakerken is de 'rechtse' Stalin


De Socialistische Partij heeft President van Kakerken beschuldigd van het zijn van de 'rechtse Josef Stalin'.

de vergelijking met de leider van de Sovjet-Unie van 1924-1953 begint 3 maanden terug. Toen hij door zijn eigen wil, de regering MarkPlays I ontbond, omdat de NSDAP-ideologie hem niet aanstond, en heeft zich verschuilt achter een grondwetsartikel. De vergelijking komt ook voort doordat hij de Koning heeft verwijderd van zijn positie:

"De toenmalig premier van Kakerken zei: 'de Koning heeft een oorlog verklaart aan Wolvanië' dit heeft de president waarschijnlijk zelf gedaan omdat de ideologie van Wolvanië economisch Communisme, en politiek Nationaalsocialisme is. Hij verwijderde de Koning zodat hij zelf de meeste macht heeft" - DutchBincGames (SP)

Ook heeft de President via zijn Minister van Justitie een wet doorgevoerd waardoor demonstraties kunnen worden neergeslagen met geweld.

Ook heeft hij de banden met het Duitse Rijk aangehaald en verbeterd, net als Stalin's buitenlandminister Molotov heeft gedaan met Nazi-minister von Ribbentrop.


Ook lijkt de President te proberen om zijn macht vast te houden door verkiezingen te beïnvloeden en niet/laat aan te kondigen via YouTube, discord, of andere sociale media, waardoor niet iedereen de kans krijgt om te stemmen en hij waarschijnlijk zijn bondgenoten kan klaarstomen voor de verkiezingen!


Wij hebben President van Kakerken gevraagd om een reactie op dit statement, hij wilde niet reageren dus hebben we het gevraagd aan zijn Minister van Binnenlandse Zaken en Democratie:

"Ik vind dat een gekozen volksvertegenwoordiger niet de zittende President moet vergelijken met de grootste massamoordenaar van de 20e eeuw! Dan diskwalificeer je jezelf, en verdien je het om niet te worden herkozen!" - Teundeman (PVV), Minister van Binnenlandse Zaken en Democratie

Recent Posts

See All

Jittery Jeremy Strikes Again!

Last night, the democracy-hating leader of the SDU, Jeremy Marcus abused his power to request a debate in the House of Commons once more....

コメント


bottom of page