top of page

Nieuwe regering! Grote onzekerheid volgt!

Updated: Oct 9, 2019


De verkiezingen van gisteren hebben een grote klap achtergelaten op alle partijen behalve ACP en RVP! Die met 50 en 66 zetels de grootsten werden! De klap was zo groot dat CP en SP fuseerden in de SDU (Sociaal-Democratische Unie) en FVD, SGP en PVV fuseerden in Likud (Hebreeuws voor ‘eenheid’)

Jens van Kakerken, voormalig President en FVD leider is nu de leider van Likud, hij hoopt met de nieuwe partij meer vertrouwen te krijgen van de USOR inwoners!


De naam Likud heeft hij geleend van Israëlisch premier Benjamin Netanyahu’s partij met dezelfde naam!


Zullen de burgers Jens en zijn Likud-partij op den duur gaan vertrouwen? En belangrijker, zien we mogelijk NÒG een terugkeer van Jens als President? Alleen tijd zal het leren!


De SDU moet zich ook nog bewijzen, zullen de socialisten en communisten in één partij kunnen werken?

"Grote onzekerheid zal volgen nu er een 'links-rechts' regering komt zonder akkoord" Likud-Leider Jens van Kakerken

Zonder een regeerakkoord gaat het nieuwe kabinet-Radiator III van start, ze hebben een zeer radicale herziening van de grondwet doorgevoerd in het eerste uur!

Zullen de conservatieven en communisten kunnen samenwerken in één coalitie? Het ziet ernaar uit dat President Radiator de radicaal-linkse invloed onder de duim kan houden, in zijn vorige kabinetten heeft hij samengewerkt met de Likud-voorgangers FVD, SGP en PVV, dus steeds centrum-rechts. Zouden ze nu een middenlijn kunnen vinden, of gaat het naar rechts of links buigen.

"Wij buigen niet naar links en wij buigen niet naar rechts" - Dries van Agt (oud-premier Nederland)

Zou de uitspraak van Dries van Agt bij dit kabinet waarheid worden?


Only time will tell!

Recent Posts

See All

Jittery Jeremy Strikes Again!

Last night, the democracy-hating leader of the SDU, Jeremy Marcus abused his power to request a debate in the House of Commons once more....

Comments


bottom of page