top of page

Mot bij het Forum voor Democratie?


Tegen alle verwachtingen in is er vandaag door elke partij op de PVV na gestemt tegen het uittreden van de EU. De EU is "Ontzettend blij met de beslissing." Aldus Angela Merkel de bondskanselier van Duitsland. Maar dat is niet het meest opvallende van deze hele situatie. Het FvD stemde ook voor het blijven in de Europese Unie, tegen hun partijprogramma en de mening van Jens van Kakerken in.

" Forum voor Democratie heeft op dit moment geen behoefte aan uittreden, we moeten eerst ervoor zorgen dat het land hersteld, en ik denk dat de huidige premier dat eerst moet regelen alvorens wij zouden praten over uittreden ."

Aldus MarkPlays van het Forum voor Democratie.


Momenteel gaan er geruchten rond in de tweede kamer over mogelijke spanningen in het bestuur van het Forum voor Democratie. Ook waarom er zo'n onaangekondigde ommekeer van uittreding kwam is ook niet helemaal duidelijk. We hopen binnenkort meer te weten, alleen verwachtingen zijn dat het FvD deze discussie's binnen de deuren gaat houden.


- JBNEWS

Recent Posts

See All

Jittery Jeremy Strikes Again!

Last night, the democracy-hating leader of the SDU, Jeremy Marcus abused his power to request a debate in the House of Commons once more....

Comments


bottom of page