top of page

Likud-leider wordt minister-president!


De nieuwe minister-president van Kreylingrad Jens van Kakerken na zijn inauguratie in de Landkamer van Kreylingrad

Likud-leider en oud-President Jens van Kakerken wordt de nieuwe minister-president van de grootste deelstaat Kreylingrad waar Likud momenteel de grootste is met 33 zetels (58,9%), waardoor ze de absolute meerderheid hebben in de Landkamer van Kreylingrad.

De nieuwe premier van Kreylingrad krijgt een grote taak, de deels Duitse deelstaat deelt een grens met het Duitse Rijk, een staat die niet heel erg goed staat tegenover de USOR, nadat de coalitiebesprekingen met de RVP zijn mislukt heeft de Likud-leider volgens ingewijden gesproken met de partijtop over aftreden, daar zag de partijtop niets in!


Het ding met een regio-premier is, dat hij/zij ook een Tweede Kamerlid mag zijn. de Likud-leider heeft aangegeven ook aan te blijven als partijleider en als Kamerlid.

Hij zal de deelstaat leiden en de regering ter verantwoording roepen wanneer dat nodig is.

"Ik zal er alles aan doen om Kreylingrad de beste deelstaat van de USOR te maken, maar ik zal de USOR burgers beter vertegenwoordigen in de Tweede Kamer. De burgers kunnen op Likud rekenen!" - regio-premier, Kamerlid en Likud-leider Jens van Kakerken

Volgens de nieuwe premier doen de Federale Staten meer dan altijd wordt gedacht:"We doen veel meer dan alleen winkeltijden en opruimen van rotzooi! Daarnaast hebben we de bevoegdheid om onze grens te sluiten met grenzende landen, we mogen onze eigen belasting heffen op sommige gebieden. We hebben ook de bevoegdheid om ministers naar huis te sturen met 2/3e van alle Landkamers van de USOR, en dat zijn maar een paar van de bevoegdheden!"


The Logo of Likud USOR

Recent Posts

See All

Jittery Jeremy Strikes Again!

Last night, the democracy-hating leader of the SDU, Jeremy Marcus abused his power to request a debate in the House of Commons once more....

Comments


bottom of page