top of page

De Federatie dreigt uit elkaar te vallen!


De USOR-stemmers mogen vandaag naar de stembus voor een referendum! Dit referendum vraagt om de mening uit te spreken over een aparte staat voor de supporters van oud-President Radiator, die aan het begin van de federatie na President Timhetmannetje, bijna twee maanden de USOR leidde, totdat kabinet-Radiator II viel over een schandaal met Golden Apples die op dat moment verboden waren!


De vraag is dus simpel: Wilt u een eigen staat voor de supporters van oud-President Radiator of wilt u dat de USOR bij elkaar blijft en de weg vrijmaken voor een mogelijke terugkeer van oud-President Radiator en zijn RVP-partij bij de volgende verkiezingen?


President van Kakerken

De huidige President Jens van Kakerken (FvD) hoopt dat de inwoners van de USOR tegen dit voorstel stemmen, en anders dat het daarna strandt in het Parlement, of in het Hooggerechtshof.

"Ik heb hoop dat de USOR-Federatie bij elkaar blijft, in zijn totaliteit, en ik roep oud-President Radiator op om democratisch mee te doen aan de verkiezingen (...) als er vóór zou worden gestemd, dan kan het nog stranden in de Kamer of bij het Hooggerechtshof, maar daar moeten we onze hoop niet op vestigen!" - President Jens van Kakerken (FVD)

De President is het dus niet eens met de "vrijheidsstrijders" en heeft liever dat ze democratisch mee doen in de USOR in plaats van het oprichten van een eigen staat!


oud-President Teundeman

We hebben natuurlijk ook de oud-President gevraagd om een reactie, vooral omdat deze nu nog PVV-leider is in het Parlement. De oud-President is het niet eens met de "vrijheidsstrijders", hij wilt dat de USOR bij elkaar blijft en wilt dat de vrijheidsstrijders zich thuis voelen in ons land en zich gesteund weten door de overheid!

"Wij moeten de zogenaamde strijders geen land geven, wij zullen in de Kamer dan ook TEGEN stemmen zodra de motie wordt ingediend die dat na het referendum zou moeten regelen!" - fractievoorzitter PVV Teundeman

Vrijwel alle andere partijen in het Parlement zijn ook TEGEN afscheiding van een deel van de Federatie, terwijl in alle gevallen nog niet duidelijk is WELK deel ze af willen scheiden, en of de Kamer daarmee akkoord zou kunnen gaan!


Dit wordt vervolgd...

Recent Posts

See All

Jittery Jeremy Strikes Again!

Last night, the democracy-hating leader of the SDU, Jeremy Marcus abused his power to request a debate in the House of Commons once more....

Comments


bottom of page